Maximální komfort na cestách: Vezměte si matraci do auta i do stanu

Léto a čas dovolených se blíží. Ať už se chystáte na festival, road trip nebo rodinnou dovolenou pod stanem, možná se už teď děsíte bolesti zad po spaní na nepohodlné karimatce nebo nafukovací matraci. Naštěstí existuje řešení a vy nemusíte trpět. Představujeme jedinečné přistýlkové matrace!

Kvalitní matrace na cesty

Cestovní matrace skutečně nemusí znamenat nepohodlí, bolesti zad nebo dokonce možné zdravotní problémy. Spolehněte se na kvalitní přistýlkové matrace a užijte si festival, dovolenou nebo road trip naplno, s dostatkem energie na řízení i všechny zážitky.

Přistýlková matrace neboli topper je silná jen 4–8 centrimetrů, snadno ji tak s sebou sbalíte na cesty. I přes svou skladnost však poskytuje vysoký komfort – podle materiálu, který zvolíte, se hodí samostatně nebo na změkčení, či zpevnění nepohodlné postele či gauče.

Na cestách přistýlkovou matraci využijete

  • Na vylepšení hotelové matrace
  • Místo karimatky ve stanu
  • Do auta nebo karavanu

matrace do auta

Přistýlková matrace do hotelu

Čeká vás dovolená v hotelu a nejste si jisti kvalitou místních matrací? Pokud nechcete riskovat, že vás na dovolené budou bolet záda, můžete si s sebou jednoduše přibalit přistýlkovou matraci. Stačí vybrat preferovaný materiál a tuhost a přistýlku po příjezdu jednoduše rozložit na matraci.

Přistýlková matrace do stanu

Přistýlkovou matraci využijete také ve stanu. Ať už se chystáte na rodinnou dovolenou nebo na festival, není potřeba trápit se na karimatce nebo nepohodlné nafukovačce. Topper z polyuretanové pěny PUR, z hybridní pěny ENDURE™ nebo ze studené pěny HR lze využít samostatně na pevné podložce. V každém stanu budete mít díky pohodlné matraci pocit, jako kdybyste strávili v luxusním glampingu.

glamping matrace do stanu

Přistýlková matrace do auta

Milujete cestování autem, ale nechcete se vázat na hotely? Kvalitní spánek si naštěstí můžete dopřát i v autě! Stačí jej vybavit cestovní matrací. Nabízíme širokou škálu velikostí a matraci do auta vám můžeme vyrobit také dle rozměrů na přání.

Matrace do obytného vozu či karavanu

Jestli vyrážíte na cestu karavanem nebo obytným vozem, příliš vás neomezuje váha ani výška matrace. Můžete proto zvolit klasickou matraci z paměťové pěny, která poskytne optimální oporu páteře. Pokud již auto matrací vybavené máte, pouze vám nevyhovuje, zvolte jednoduše přistýlkovou matraci na její vylepšení.

Matrace do obytné dodávky a kombíku

V kombíku nebo obytné dodávce je již třeba myslet na rozměry i skladnost matrace. Komfortu se ale vzdávat nemusíte! S topperem se skvěle vyspíte v každém autě a velikost vám upravíme na míru tak, abyste mohli využít každý milimetr prostoru.

Tip: Přistýlkovou matraci můžete přes den snadno srolovat a ušetřit tak úložný prostor v autě.

Užijte si dobrodružné leté bez kompromisů. Díky našim matracím nemusíte oželet pohodlí a každý festival, dovolenou i road trip si užijete naplno.

×

Splátková kalkulačka ESSOX