5 důvodů, Proč koupit postel z masivu i s matrací od nás

Dospělý člověk spí v průměru šest až osm hodin denně. To znamená, že v posteli strávíme přibližně třetinu života. Proto neustále pracujeme na tom, abychom vám poskytli řešení, které zaručí nejvyšší komfort a podpoří zdravý spánek. Naše zdravotní matrace doplňujeme o masivní postele z kvalitního bukového dřeva. Přesvědčte se, že se vyplatí koupit postel od specialistů na spánek.

Masivní postele Bedton

Masivní postele Bedton podpoří kvalitu vašeho spánku a stanou se ozdobou každé ložnice na dlouhá léta. Vyrábíme je na míru v šířce od 80 do 220 cm, v klasické, zkrácené i prodloužené délce a z kvalitního masivního dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a pevnost postele.

Proč jsme začali vyrábět postele?

Zdravý spánek vyžaduje komplexní přístup a kvalitní matrace je jen jednou součástkou. Je důležité soustředit se také na celkový životní styl, eliminaci stresu a vhodné prostředí. Když mluvíme o prostředí, jen těžko bychom mohli ignorovat nejdůležitější kus nábytku v ložnici – postel.

Proto jsme pro vás začali vyrábět poctivé postele z masivního dřeva, které se stanou ozdobou vaší ložnice. Postel uzpůsobíte svému vkusu a potřebám a díky kvalitnímu zpracování nejen skvěle vypadají, ale budou také výborně sloužit dlouhá léta.

postel z masivu viola

Masivní postele z bukového dřeva

Použitý materiál na výrobu postele má přímý vliv na celkovou pevnost a životnost rámu. Proto naše postele vyrábíme z masivního bukového dřeva, které patří mezi tvrdé dřeviny umožňující pevné ukotvení vrutuBukové dřevo je pórovité, má velkou hustotu a tvrdost 3,8 HB. Je tak méně pružné, ale velmi pevné, podobně jako bříza, buk nebo jasan. Výborně se hodí na použití v interiéru a má krásnou narůžovělou, nahnědlou ař červenohnědou barvu. 

Podle vašeho přání necháme dřevo přírodní, nebo jej namoříme jedním z devíti odstínů ekologických mořidel, které máme na výběr. Na finální povrchovou úpravu, která zdůrazní přírodní odstín dřeva, případně uzavře pigment, a zajistí ochranu, pak volíte mezi přírodním olejovoskem a matným polyuretanovým lakem.

Proč zvolit naše postele?

  • Jsme experti na spánek: Zajistit váš zdravý spánek je náš hlavní cíl. Doporučíme proto nejen správnou postel, ale také sedící rošt, matraci, zdravotní polštář a další nezbytnosti.
  • Lokální výroba: Jsme česká firma a naše produkty s hrdostí vyrábíme z kvalitního masivního dřeva. Neprodáváme nekvalitní kousky z dovozu a nad celým procesem máme kontrolu.
  • Postele na míru: Naše postele vyrábíme v šířce od 80 do 220 cm a v klasické, zkrácené i prodloužené délce, aby dokonale pasovaly do vašeho prostoru a splnily vaše požadavky. Vybrat si můžete z našeho katalogu, nebo postel nakonfigurovat na míru.
  • Další nábytek do ložnice: K posteli můžete zakoupit také noční stolky, komodu, poličku nebo úložný prostor pod postel ze stejného materiálu.
  • Praktické doplňky: Postel můžeme vybavit orientačním osvětlením, zabudouvanou lampičkou a dalšími praktickými doplňky

Navštivte naši prodejnu nebo si vyberte přímo na e-shopu. V případě jakýchkoliv dotazů nás pak neváhejte kontaktovat Pokud máte k nákupu postelí jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat e-mailem na info@fajnspanek.cz nebo telefonicky na +420 380 831 000. Jsme vám k dispozici od pondělí do soboty.

×

Splátková kalkulačka ESSOX